08 April, 2009

Posao snova ...part 2

Bicu kratak, nema tu mnogo sta da se prica ionako. Kao sto sam spomenuo u prethodnom postu, ovaj posao zahteva samo malo vremena, maste i internet konekciju. O cemu se radi? Firma Vizioshop koja se bavi stampanjem slika po izboru na majice je u svoj program ubacila nesto sasvim novo na nasem trzistu, a to je mogucnost da svako sa imalo znanja photoshopa zaradi koji dinar a da ne ulozi nista osim malo vremena i truda. Naime, sada svako od nas ima mogucnost da se registruje na sajtu www.vizioshop.com i da posalje neke slike za koje smatra da ce se prodavati na majicama na nasem trzistu i da od svake prodate majice sa tom slikom zaradi lepih 118,5 dinara, sto ako se bacite malo na matematiku i nije tako lose... Hajde da krenemo od najbolje varijante, da ste recimo dobri u tome i da postavite dovoljan broj motiva kako bi se izdvojili iz mase statisticki, vi mozete da prodate i preko 10 svojih slika dnevno, ali uzmimo na primer samo deset slika, to je preko hiljadu dinara, pa puta tridesetak dana u mesecu, to je jedna jako lepa plata u danasnje vreme...! A najbolje od svega toga je to sto to mozete da radite iz svog stana, da se ne pomerite ni santimetar ako ne zelite, zatim, sto vizio preuzima na sebe prodaju, reklamu, isporuku i naplatu tih istih majica kao i isplatu vase zarade na sebe, i vi ne morate da brinete ni o cemu, cak ni o reklamacijama i povratu robe. Ja mislim da je to strava, i vec sam poceo da saljem neke svoje slike tamo i mogu vam reci da se majice prodaju i da sam vec imao nekoliko isplata (bio sam beta tester, pa za pricu znam od ranije, zbog toga imam nekoliko isplata) . Moje slike mozete pogledati na www.vizioshop.com/majice/bolle a vise detalja oko vase prijave, registracije i slanja slika mozete naci klikom na ovaj link
Pa eto, nadam se da sam uspeo da vam pomognem makar malo da zaradite i vi i da olaksate sebi zivot u ovim shugavim vremenima. :)

4 comments:

Stevo said...

Računam ja... recimo dnevno 20 slika (a ima da me vole) puta sto prodatih majica... Ejjjj!, evo me na 'avajskim ostrvima.
Ok, samo se šalim, u pravu si, ništa ne košta da se proba.

Bolle said...

Stvarno ne kosta nista, samo malo truda i vremena... ali sad se vec toliko ljudi prijavilo da je konkurencija ogromna... bice statisticki teze prodati svoje slike, zbog ogromne ponude, ipak, ne dam da me to obeshrabri... :)

Stevo said...

Ne daj se, bre!

posao said...

Ovo uopste nije los nacin da se zaradi koji dinar. Hvala